Over ballonvaarten

Barlo Ballonvaarten is gespecialiseerd in het aanbieden van exclusieve vaarten. U vaart met maximaal zes medepassagiers in een van onze twee heteluchtballonnen. Op deze manier kunt u optimaal genieten van uw ballonvaart en onze intieme en familiaire sfeer.
U kunt bij ons een los ballonticket reserveren waarmee u vanuit een van onze opstijglocaties in en om de provincie Utrecht kunt meevaren. U vaart met maximaal zes bekende en/of onbekende medepassagiers op een door ons bepaalde datum.
Wilt u een ballonvaart maken waarbij u en uw geliefden, bekenden en/of vrienden een van onze heteluchtballonnen exclusief voor jullie zelf hebben? Dan bieden wij u de exclusieve ballonvaart aan.Tijdens de exclusieve ballonvaart is de heteluchtballon van u en bepaalt u wie ermee vaart en op welke datum u wilt varen. Het is uw ballonvaart. U bepaalt binnen de mogelijkheden die wij kunnen bieden hoe uw ballonvaart eruit ziet. U kunt bijvoorbeeld denken aan een ontbijtje na de ochtendvaart en een diner voorafgaand aan een ballonvaart in de avond.Wij bieden in overleg met u een totale ervaring voor u en uw geliefden. Reserveer of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.