Prijzen

Een ballonvaart kost € 180 per persoon all-in. Hier komen dus geen verborgen kosten als administratie- en annuleringskosten meer bij.

Wij varen van maart tot en met oktober. Buiten deze maanden varen wij op afspraak.

U ervaart uw een ballonvaart in intieme sfeer met maximaal zes personen. Bij deze ballonvaart varen wij met een van onze twee heteluchtballonnen op een datum dat er voldoende passagiers zijn om van onze opstijglocaties te kunnen vertrekken.
Het kan dus zijn dat u de ballonvaart maakt op een andere datum dan u in eerste instantie bij ons aanvraagt. U zult bij de meeste ballonvaarten met nog niet bekende medepassagiers de ballonvaart beleven.
Hier tegenover staat dat u de ballonvaart ervaart zoals het volgens ons is bedoeld: intens en intiem met maximaal zes personen!

Het is ook mogelijk om een van onze heteluchtballons exclusief voor u en uw familie, vrienden en/of geliefden op een door u gekozen datum te reserveren. Of wat dacht u ervan om de zon te zien opkomen vanuit een ballon. Kijk voor meer informatie hierover onder arrangementen. Wij bieden de exclusieve vaarten aan vanaf onze opstijglocaties in en om de provincie Utrecht. Opstijgen op uw eigen locatie in de provincie Utrecht en daarbuiten is ook mogelijk. Houdt u hierbij wel rekening met een kleine extra bijdrage voor onder andere een eenmalige opstijgvergunning die we bij uw gemeente aanvragen.
Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Of reserveer meteen.