UPDATE: COVID-19 maatregelen

Blijf via dit bericht op de hoogte van de corona maatregelen mbt tot onze ballonvaarten:

15-03-2022
Vanaf volgende week zijn er geen corona regels van toepassing.

26-01-2022
Het kabinet heeft met ingang van woensdag 26 januari de corona maatregelen verder versoepeld. Het is weer mogelijk om ook te ballonvaren met passagiers! Uiteraard blijven de basisregels nog van kracht.

19-01-2022
Het nieuwe seizoen gaat binnenkort weer van start. Momenteel is het nu niet toegestaan om te ballonvaren met passagiers. Les- en examenvaarten zijn wel toegestaan. Houd deze pagina in de gaten of neem contact met ons op voor de meest actuele status rondom de coronamaatregelen.

Reserveren is wel mogelijk! Dit kan telefonisch of online. Dus neem met ons contact op om je ballonvaart voor het seizoen 2022 te boeken.

05-06-2021
Vanaf vandaag zijn passagiersvaarten weer toegestaan! Neem contact met ons op om je ballonvaart te reserveren voor deze zomer.

01-02-2021
Je zal vast de luchtballonnen met dit mooie weer hebben gezien. Echter zijn dit soort vaarten enkel voor trainingsdoeleinden en zijn passagiersvaarten nog niet toegestaan. Zodra de versoepelingen dit weer mogelijk maken, is dat hier te lezen. Op 15 maart verwachten we weer een update hierover.

10-07-2020
De komende tijd zult u ons weer regelmatig in de lucht zien. Het kan weer! Wilt u meevaren bel of mail ons.

30-05-2020
In verband met de maatregelen omtrent het coronavirus kunnen we helaas in de maand juni nog niet ballonvaren. Vanaf 1 juli hopen we weer de lucht in te kunnen gaan. Of dat gaat lukken is nog onzeker maar we hebben hoop en houden jullie op de hoogte.
We zijn telefonisch of via de mail gewoon bereikbaar.

22-04-2020
In verband met de maatregelen van de overheid door het coronavirus zijn wij genoodzaakt om al onze ballonvaarten tot 1 juni 2020 te annuleren. Alle tickets blijven gewoon geldig en worden automatisch verlengt t/m 31-12-2021. (Tickets en cadeaubonnen voor ballonvaarten na 1 juni zijn nog gewoon online te bestellen op onze website) Wij hopen op uw begrip en hopen u in betere tijden weer bij ons aan boord te mogen begroeten.

Comments are closed.